Cabinet Stomatologic
Dr. Irina Alexandru

Dr. Irina Alexandru

telefon: 0754 523 624

email: inodent.ro@gmail.com

adresa: Bdul Octavian Goga Nr 21, Bucuresti

Pret implant dentar total


Cazurile tipice de refacere a unei arcade intregi necesita 6 implanturi dentare si 12 coronite, este tehnica numita "All On Six". Pretul unei astfel de tratament incepe de la 3300 de euro per arcada. asadar 6600 de euro pentru toata gura.

Solutia de implant dentar total este necesara pentru pacientii cu edentatie totala: nu mai exista nici un dinte, sau cei ramasi sunt compromisi si trebuie extrasi. Chiar si in cazurile in care tesutul osos este limitat se pot orienta cele 6 implaturi astfel incat sa utilizeze in mod optim osul disponibil si sa creasca rezistenta lucrarii. Această tehnică are o rata mare de succes si este optiunea recomandata persoanelor care vor o lucrare fixa pe implanturi.

all on six

In functie de cazul clinic al pacientului se poate face o lucrare "All On Six" cu incarcare imediata (adica se pune o lucrare temporara in aceeasi zi cu implanturile). Exista si varianta de a face lucrarea finala in 48 de ore de la implantare, reducand astfel la maxim vizitele la dentist.

Desi in unele cazuri exista posibilitatea de a reabilita o arcada folosind implanturi cu implanturi Alpha Bio la pretul de 250 de euro, de cele mai multe ori tratamentul in caz de edentatie totala este nevoie de bonturi speciale care aproape dubleaza pretul implanturilor. De aceea pretul total in cazul tratamentelor All On Six, pe toata arcada, este de aproximativ 4500 de euro (se folosesc implanturi Sweden&Martina sau Bredent).

Oferta de 250 de euro din clinica INODent o puteti analiza in pagina dedicata implanturilor Alpha-Bio. Oferta de 400 de euro pentru implanturi Bredent o puteti analiza pe pagina implanturilor Bredent.

Mesaje și întrebări


Sună acum