Cabinet Stomatologic
Dr. Irina Alexandru

Dr. Irina Alexandru

telefon: 0754 523 624

email: inodent.ro@gmail.com

adresa: Bdul Octavian Goga Nr 21, Bucuresti

Pret implant dentar Alpha Bio


Implanturile dentare Alpha Bio sunt o varianta ce asigura raportul perfect pret calitate. Pretul implanturilor dentare Alpha Bio este intre 300 si 500 de euro in cabinetele din Bucuresti. Implantul dentar la pret de 250 de euro este cu 40% mai ieftin fata de pretul mediu de 400 de euro.

Implantul dentar Alpha Bio este produs in Israel de Alpha-Bio Tec o sucursala a Nobel Biocare. Sunt aproape 10 ani de cand Nobel Biocare a cumparat brandul Alpha Bio, timp in care i-a adus imbunatatiri considerabile transformandu-l intr-o optiune de maxima calitate. Succesul implanturilor dentare Alpha-Bio a condus la aparitia unui numar mare de implanturi compatibile, construite pe acelasi sistem, de regula mai ieftine. Pentru a verifica autenticitatea implanturilor puteti solicita dentistului certificatul de identitate al implanturilor; in Romania importatorul autorizat Alpha Bio este Artis Biotech.

Lista preturilor implanturilor dentare Alpha-Bio in cabinetele stomatologice din Bucuresti a fost actualizata in Aprilie 2017. Daca doriti sa eliminati sau sa adaugati vreo clinica in lista ne puteti lasa un mesaj.

Oferta de 250 de euro din clinica IQDent o puteti analiza in pagina dedicata implanturilor Alpha-Bio.

CLINICAPRET IMPLANT DENTAR
[Firma Scoasa]2700 ron
Dental Crown Health350 euro
Miko Dental400 euro
Dr Aristidel1800 ron
Dentesse1550 ron
Premium Dental400 euro
Cris Smile390 euro
Clinica 321600 ron

Mesaje și întrebări


Sună acum