Implant dentar Alpha Bio


Dr. Irina Alexandru

Dr. Irina Alexandru

telefon: 0754 523 624

email: inodent.ro@gmail.com

adresa: Bdul Octavian Goga Nr 21, Bucuresti

Implant dentar Alpha Bio
Extra Reducere: preț 240 euro


implant dentar pret redus

Prețul din extra-ofertă este valabil doar in luna aprilie 2018 impreună cu codul de mai jos.

Cabinetul nostru, INODent (fost IQDent), a fost printre primele din București care a redus masiv prețurile la implanturi fără a face rabat la calitate. Oferta de implant dentar Alpha Bio la 250 euro am introdus-o în 2013 și în acest timp sute de pacienți au beneficiat de ea.

Atenție! Între timp au apărut multe alte cabinete și oferte care oferă prețuri similare sau chiar mai mici. E bine să vă interesați ce tipuri de implanturi sunt în ofertă, și să vă asigurați că primiți un implant de calitate. Implantul Alpha Bio este produs de Nobel Biocare, unul dintre cei mai mari producători de implanturi din lume (implanturile Nobel ajung la prețuri de peste 1000 de euro). Nu este un implant scump dar nici cel mai ieftin. Unii medici preferă să folosească implanturi mai ieftine și să le spună pacienților că folosesc implanturi "compatibile Alpha Bio". Asigurați-va că primiți implanturi originale și insistați să primiți seria și numărul implantului. Dacă plătiți un implant Alpha-Bio nu acceptați să vi se pună ceva mai ieftin.

Pentru o perioadă limitată (aprilie 2018) puteți beneficia de prețul de 240 euro pentru implanturi Alpha-Bio. Trebuie să prezentați codul ALPHA240 în cabinet pentru a primi extra-reducerea de 10 euro. Dacă nu vă puteți programa în timpul valabilității extra-reducerii lăsați-ne un mesaj mai jos pentru a vă rezerva acest preț.

Sună acum