Implant dentar Alpha Bio


Dr. Irina Alexandru

Dr. Irina Alexandru

telefon: 0754 523 624

email: inodent.ro@gmail.com

adresa: Bdul Octavian Goga Nr 21, Bucuresti

Implant dentar Alpha Bio
Pret 250 euro


implant dentar pret redus

Prețul din ofertă, redus cu 40%, este valabil până pe 1 Aprilie 2024.
Actualizare 2021: pretul unui implant Alpha Bio este 300 de euro

Cabinetul nostru, INODent, a fost printre primele din București care a redus masiv prețurile la implanturi fără a face rabat la calitate. Oferta de implant dentar Alpha Bio la 250 euro am introdus-o în 2013 și în acest timp sute de pacienți au beneficiat de ea.

Implanturile Alpha Bio sunt produse în Israel de către unul din cei mai mari producători de implanturi dentare din lume, firma elvețiană Nobel Biocare. Datorită raportului excelent între calitate și preț brandul și tehnologia Alpha Bio au fost cumpărate cu aproape 100 milioane de dolari în urmă cu mai mult de 10 ani. În tot acest timp, deși are în portofoliu și implanturi scumpe de peste 1000 de euro, Nobel Biocare s-a asigurat că implanturile Alpha Bio păstrează aceleași avantaje de calitate superioară la un preț accesibil.

E bine să vă interesați ce tipuri de implanturi sunt în ofertă, și să vă asigurați că primiți un implant de calitate. Alpha Bio nu este un implant scump dar nici cel mai ieftin. Unii medici preferă să folosească implanturi mai ieftine și să le spună pacienților că folosesc implanturi "compatibile Alpha Bio". Asigurați-va că primiți implanturi originale și insistați să primiți seria și numărul implantului. Dacă plătiți un implant Alpha Bio nu acceptați să vi se pună ceva mai ieftin.

Actualizare 2021: Deoarece in 2021 s-a schimbat importatorul implantului Alpha-Bio in Romania pretul unui implant Alpha-Bio va fi de 300 de euro.

Oferta este valabilă până pe 1 Aprilie 2024. Dacă nu vă puteți programa în timpul valabilității reducerii lăsați-ne un mesaj mai jos pentru a vă rezerva acest preț.

Sună acum