Cabinet Stomatologic
Dr. Irina Alexandru

Dr. Irina Alexandru

telefon: 0754 523 624

email: inodent.ro@gmail.com

adresa: Bdul Octavian Goga Nr 21, Bucuresti

Cât costă implanturile dentare?


Implanturile dentare sunt de obicei mai scumpe decât alternativele tradiționale de restaurare a dinților. Prețul depinde de o serie de factori, inclusiv la ce dentist sau chirurg te duci, tipul de implant și proceduri, cât de mulți și care sunt dinții de care ai nevoie să fie înlocuiți, câte implanturi sunt necesare pentru a sprijini acești dinți.

Noi credem că tratamentul bazat pe implanturi dentare trebuie să devină mult mai răspândit si accesibil. Tehnologia a avansat in ultimii ani, intervențiile sunt mult mai sigure si de aceea promovăm o ofertă de implant dentar bun și ieftin care poate rivaliza cu lucrările protetica tradiționale.

Un implant este doar o parte a procesului. De obicei pentru restaurarea unui dinte este nevoie de un implant dentar care costă 250 euro (redus de la 400 de euro), un bont protetic inclus in prețul implantului, si o coroană care costă aproximativ 150 de euro. Asadar, costul total plătit de consumatori pentru toate procedurile, bont protetic, coroană si implant este de 400 euro. In unele cazuri sunt necesare interventii suplimentare (de exemplu, aditite de os) sau bonturi speciale care se vor plăti separat.

O punte de 3 dinți montată pe două implanturi poate costa de 950 euro (500 euro două implanturi, 450 de euro trei coroane). O proteză mobilă susținută pe implanturi costă aproximativ 1700 de euro (1000 euro patru implanturi, 700 euro proteza).

Acestea sunt doar câteva exemple standard de intervenții pe bază de implanturi. În funcție de starea generală a gingiilor, a osului maxilar și a dinților existenți planul exact de tratament se va stabili in urma examenului clinic. Puteți consulta lista completă a prețurilor implanturilor dentare.

Mesaje și întrebări


Sună acum