Cabinet Stomatologic
Dr. Irina Alexandru

Dr. Irina Alexandru

telefon: 0754 523 624

email: inodent.ro@gmail.com

adresa: Bdul Octavian Goga Nr 21, Bucuresti

Ce fel de implanturi folosim?


În cadrul ofertei de 250 de euro folosim implanturi Alpha-Bio sau Biotec. Ambele sisteme de implanturi sunt făcute din titan de catre firme cu o indelungă experiență. O variantă premium de implant dentar este implantul Bredent fabricat in Germania, acesta având prețul de 400 de euro in cadrul ofertei.

Implantul Alpha-Bio beneficiază de capacități excepționale de autoinfiletare si autotarodare. Acesta are un designul unic care ii confera o stabilitate primară ridicată, chiar si in cazurile clinice dificile, precum si posibilitatea de a schimba axul de inserție al implantului. (oferta implanturi Alpha Bio)

Biotec este o firmă axată pe crearea de implanturi de ce mai bună calitate, asigurând soluții funcționale și estetice, având în vedere rezistența pe termen lung și rata mare de succes a implantului. (oferta implanturi Biotec)

Implantul dentar Bredent este un implant dentar premium fabricat in Germania. Datorită metodei inovative de tratament a suprafeței implantului dentar, dar şi a structurii speciale a filetului, stabilitatea primară a acestuia creşte considerabil. (oferta implanturi Bredent)

Planurile de tratament cu implanturi dentare sunt diverse iar costul implanturilor dentare diferă in funcție de marcă și de numărul de elemente necesare realizării lucrării.

Mesaje și întrebări


Sună acum